Kant-en-klare maaltijden

Kant-en-klare maaltijden

Geen tijd of zin om zelf te koken na een drukke werkdag? Kom dan langs bij AD Delhaize in Roeselare. Met de kant-en-klare maaltijden van onze traiteurafdeling win je niet alleen extra vrije tijd, maar krijg je ook eens de kans om gewoon de voetjes onder tafel te schuiven en te genieten van een lekker gerecht, zonder dat je daarvoor eerst uren in de keuken hebt moeten doorbrengen.

Vanachter hun fornuis weten onze ervaren koks je steeds weer te verrassen met de lekkerste gerechten. Bovendien stemmen we ons aanbod af op de seizoenen. Hutsepot of stoofvlees in de winter of een lekker fris slaatje op een warme zomerdag? Je vindt het steeds bij AD Delhaize Roeselare, jouw persoonlijke traiteur! Even opwarmen, en je hebt een smakelijke maaltijd voor je neus.Feesten & etentjes

Een feest of etentje bij jou thuis op de planning? Tafel zorgeloos mee met je gasten en bestel je menu bij onze traiteurdienst. Zo hoef je niet de hele avond in de kookpotten te roeren en geniet je mee van alle feestelijkheden. Contacteer dus jouw traiteur, telefonisch, online of in de winkel en onze koks bereiden een overheerlijk menu voor jou en je gasten.

Bestellingen kunnen enkel in de winkel geplaatst worden!