400 soorten wijn

Al meer dan 100 jaar is wijn dé specialiteit van Delhaize. In jouw supermarkt in Roeselare kan je dan ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan kwaliteitswijnen. Hier kies je uit maar liefst 400 verschillende wijnsoorten, afkomstig van over de hele wereld. In onze wijnafdeling wordt je meegevoerd van de uitgestrekte Château-wijngaarden in Frankrijk, naar de zonovergoten wijngaarden in Zuid-Afrika tot de aromatische wijngaarden in Australië.

 

Gratis advies van onze wijnadviseurs

Heb je moeite om wegwijs te raken in ons ruime aanbod? Om net dat wijntje uit te kiezen dat perfect past bij jouw gerecht, gelegenheid en budget? We laten we je niet aan je lot over. Onze wijnadviseurs geven je graag advies op maat. Ze nemen ruimschoots de tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen om de juiste keuze te maken.

 

Online bestellen & afhalen in de winkel

Ons aanbod wijnen stopt niet in de winkel. Op Delhaize WineWorld staan er nog honderden kwaliteitswijnen, die je bij ons niet in de rekken vindt, op jou te wachten.

Zoek je een zeldzame wijn of een wijn van de meest prestigieuze wijndomeinen? Die vindt je hier! Heb je je bestelling geplaatst, dan geven we je een seintje zodra we jouw bestelling ontvangen hebben. Die haal je daarna gewoon af in jouw AD Delhaize Roeselare! Bovendien kan je op Delhaize WineWorld een schat aan informatie ontdekken over wijn en alles wat ermee te maken heeft.